Ένωση Νέων Παραλιμνίου


News
No announcement available.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΡΕΒΕΓΙΟΝ Ε.Ν.Π 11

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Ρεβεγιόν της ομάδας μας, ανήμερα των Χριστουγέννων στο LAXIA PALACE. “Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί”  αφού τα είσιτήρια είχαν εξαντληθεί. Το παρόν τους έδωσαν γύρω στα 500 άτομα όπου διασκεδασαν μέχρι πρωίας. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος  της Ε.Ν.Π κύριος Αδάμος Λοΐζου, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κύριος Αντρέας Ευαγγέλου και ο Διευθυντής – Γραμματέας της ΣΠΕ Παραλιμνίου κύριος Γιαννάκης Γιαννάκη.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον αποβιώσαντα Αντωνάκη Κόκκινο, ο οποίος υπήρξε παντοτινός χορηγός και αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της ομάδας του. Ανθοδέσμη δόθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας στον συγγενή του Μαυρίκιο Μαυρουδή.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουν ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συβουλίου της Ε.Ν.Π σε όλους εσάς, που για ακόμη μία φορά στηρίξατε την ομάδα μας.

* Στη φωτογραφία από αριστερά: ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΝΠ Πάμπος Χαραλάμπους, ο Πρόεδρος της ΕΝΠ Αδάμος Λοΐζου, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κύριος Αντρέας Ευαγγέλου και ο Γραμματέας – Διευθυντής της ΣΠΕ Παραλιμνίου κύριος Γιαννάκης Γιαννάκη.